Gepost op

CUBOT: een korte introductie

CUBOT

Shenzhen Huafurui technology Co., Ltd is één van de opkomende bedrijven in China. Het bedrijf heeft de sterke kracht om zelf onderzoek te doen en om het merk “Cubot” op de wereldmarkt te zetten en te behouden, met integratie van Research & Development, productie, verkoop, opslag en logistiek.

Het onderzoekscentrum bevindt zich in de ontmoetingsruimte voor mobiele-telefoontalenten, de grootste elektronische zakencirkel in China – HuaQiangBei, met professionele medewerkers. Deze 200 medewerkers werken in vijf sectoren: de softwaresector, de hardware-afdeling, directie, industrieel design en UI-design. Op verschillende productieprocessen en lijnen. Cubot heeft nauwe relaties met lokale grote winkelketens in het buitenland op basis van overzees opslag management.

Het ontwikkelt zich sinds kort sterk in Europa, Zuid-Amerika, Saoedi-Arabië en Rusland. De telefoons hebben GSM, CDMA, TD-SCDMA, WCDMA en LTE (4G). Deze signalen voor mobiele netwerken dekken de meeste regio’s van de wereld. Ze maken producten van hoge kwaliteit, met goede prestaties en prijs/kwaliteit verhouding. Cubot is gericht op de ontwikkeling van een nationaal merk tot een internationaal merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *