Over ons

De Chinese smartphones hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De kwaliteit van ons merk Cubot staat op een hoog peil. Cubot is nog niet doorgedrongen tot de Nederlandse – en Belgische markt. Dat willen wij veranderen!

Wij garanderen de hoogste kwaliteit voor een goede prijs. Al onze smartphones gebruiken Android (net als Samsung) en hebben zowel 3G als 4G. De kwaliteit is vergelijkbaar met merken als Samsung en Apple. De prijs is echter veel lager. Wij zorgen voor een goede service en hebben een sterke selectie van hoogwaardige en betaalbare smartphones.

Wij bieden geen abonnementcombinatie, maar puur smartphones die prima samen gaan met bijvoorbeeld een simonly-abonnement. Alle telefoons zijn natuurlijk simlockvrij, instelbaar op Nederlands en uitbreidbaar geheugen tot maximaal 256 GB met een SD-kaart.

Wij verkopen één merk: Cubot

Zie voor meer info: chinamobiel.nl/keuzehulp/onze-merken/

Chinamobiel biedt drie formaten smartphones aan: 5 inch, 5,5 inch en 6 inch beeldschermdiagonaal. Hierbij komt 5 inch overeen met 12,7 cm en 5,5 inch met zo’n 14 cm beeldschermdiagonaal. Ter vergelijking: de iPhone 7 en 8 en Samsung Galaxy S7 en S8 hebben ongeveer de afmeting van 5 inch.

De iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S7 Edge, de S8 Edge zijn 5,5 inch.

6 inch is net even groter voor mensen die hun beeld optimaal groot willen hebben zoals bij de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus.

Wij helpen u graag bij uw keuze voor één van onze smartphones. Dit doen wij via ons e-mailadres: info@chinamobiel.nl. Geef ons een indicatie qua prijs en formaat en wij geven u advies op maat. U kunt ook de vergelijkingstabellen onder het kopje Keuzehulp raadplegen. Hier staan onze telefoons tegenover die van Samsung en iPhone.

Bellende man met laptopBellende dame