CUBOT – ONS MERK

De Chinese smartphones hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De kwaliteit van ons merk CUBOT staat op een hoog peil. Het merk is echter nog niet doorgedrongen tot de Nederlandse – en Belgische markt. Dat willen wij veranderen! Maar we gaan alleen voor topkwaliteit.

Wij garanderen de hoogste kwaliteit voor een goede prijs. Al onze smartphones gebruiken Android (net als Samsung) en hebben zowel 3G als 4G. De kwaliteit is vergelijkbaar met merken als Samsung en Apple. De prijs is echter veel lager. Wij zorgen voor een goede service en hebben een sterke selectie van hoogwaardige en betaalbare smartphones.

Wij bieden geen abonnementcombinatie, maar puur smartphones die prima samen gaan met bijvoorbeeld een simonly-abonnement. Alle telefoons zijn natuurlijk simlockvrij, op Nederlands instelbaar, met uitbreidbaar geheugen tot maximaal 256 GB met een SD-kaart.

Chinamobiel biedt drie formaten smartphones aan: 5 inch, 5,5 inch/Note en 6 inch beeldschermdiagonaal.

Hierbij komt 5 inch overeen met 12,7 cm en 5,5 inch/Note met zo’n 14 cm beeldschermdiagonaal. Ter vergelijking: de iPhone 7 -en 8 en Samsung Galaxy S7 en S8 hebben ongeveer de afmeting van 5 inch.

De iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S7 Edge, de S8 Edge zijn 5,5 inch.

6 inch is net even groter voor mensen die hun beeld optimaal groot willen hebben zoals bij de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus.

Wij helpen u graag bij uw keuze voor één van onze smartphones. Dit doen wij via ons emailadres: info@chinamobiel.nl. Geef ons een indicatie qua prijs en formaat en wij geven u advies op maat. U kunt ook de vergelijkingstabellen onder het kopje Keuzehulp raadplegen. Hier staan onze telefoons tegenover die van Samsung en iPhone.

U kunt ons ook bellen en een voicemailbericht achterlaten. Het telefoonnummer is: 020 261 7672. Spreek dan uw naam, telefoonnummer en uw vraag duidelijk in en wij bellen u terug.

Chinamobiel | Betaalbare Smartphones | Cubot

Gratis verzending in Nederland en België

Cubot is een jong bedrijf dat sinds 2012 bestaat. Ze maken betaalbare smartphones en smartwatches. Ze hebben een sterk groeiend marktaandeel in China en richten zich nu ook op het internationale toneel. De telefoons blinken uit in specificaties en uiteenlopende eigenschappen en karakteristieken. En dat alles voor een heel schappelijke prijs.